Επίθεση από παρουσιαστή στον Ντάστιν Χόφμαν

09:45 6/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Την 20ή επέτειο της μαύρης πολιτικής κωμωδίας Wag the dog γιόρταζαν σε εκπομπή, όπου ο παρουσιαστής και γνωστός για τη σάτιρά του Τζον Όλιβερ φιλοξενούσε τους Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ντάστιν Χόφμαν και τον Μπάρι Λέβινσον, σκηνοθέτη της ταινίας.

Αυτό που δεν περίμενε κανείς από τους καλεσμένους, ήταν η οργισμένη επίθεση του Όλιβερ εναντίον του Ντάστιν Χόφμαν σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που αποσιωπήθηκαν.

Ο παρουσιαστήε αναφέρθηκε στο σκάνδαλο σεξουαλική κακοποίησης

που ταλανίζει το Χόλιγουντ τους τελευταίους μήνες και στη συνέχεια απευθύνθηκε ευθέως στον Χόφμαν, αναφερόμενος στις καταγγελίες της ηθοποιού Άνα Γκράχαμ Χάντερ, η οποία κατηγορεί τον θρυλικό σταρ ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν 17 χρονών, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής μετάφορας «Ο θάνατος του εμποράκου» το 1985. Ο Χόφμαν εξέδωσε μία ανακοίνωση χωρίς να αποδέχεται την πράξη του αλλά και χωρίς να την αρνείται. «Αν έκανα κάτι που μπορεί να την έφερε σε δύσκολη θέση, λυπάμαι. Δεν αντανακλά αυτό που είμαι» ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Ο Όλιβερ δεν ήταν έτοιμος να τον αφήσει να φύγει χωρίς εξηγήσεις. «Θα το συζητήσουμε γιατί αιωρείται στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά αιφνιδιάζοντας τον Χόφμαν. «Δεν συνέβη όπως το περιγράφει εκείνη» δικαιολογήθηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι ποτέ δεν απολογήθηκε και ότι η δήλωσή του παρερμηνεύθηκε από τον Τύπο ως αποδοχή της πράξης του. «Δνε την ξέρω, δεν την έχω συναντήσει ποτέ. Αν έχουμε συναντηθεί θα έγινε σε κάποια συναυλία μαζί με άλλους ανθρώπους» σημείωσε και επανέλαβε «δεν αντανακλά αυτή η πράξη αυτό που είμαι». Εκεί ο Όλιβερ εξεμάνη. «Κάτι τέτοιες δηλώσεις με εξοργίζουν».

Αντανακλά αυτό που είσαι! Αν δεν δώσεις αποδείξεις ότι δεν συνέβη, τότε υπήρξε μία περίοδος που προκαλούσες ανατριχίλα γύρω από τις γυναίκες” επέμεινε ο παρουσιαστής. Ο Χόφμαν του ζήτησε να είναι πιο ανοιχτόμυαλος στις κατηγορίες εναντίον του και πρόσθεσε “δεν ήσουν μπροστά στο περιστατικό για να ξέρεις”. “Ευτυχώς που δεν ήμουν”, ανταπάντησε ο Όλιβερ.

The post Επίθεση από παρουσιαστή στον Ντάστιν Χόφμαν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα