Χειροβομβίδα στο σπίτι του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο»

08:38 6/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην αυλή του σπιτιού του Νίκου Καραμανλή, εκδότη του «Παρασκηνίου», στα Βριλήσσια, βρέθηκε μία χειροβομβδα με την περόνη επάνω.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών και πήραν τη χειροβομβίδα που είναι ενεργή και αμυντικού τύπου.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα,

είπε: «Με βρίσκετε σε σκατάσταση πανικού και φόβου και είμαστε λίγο αναστατωμένοι. Η δουλει΄ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΜΕ είναι δουλειά δύσκολη. Δυστυχώς κι εμείς στο παρελθόν είχαμε κι έχουμε δεχθεί απειλές. Ξέρουμε τα προβλήματα που έχουμε και τα έχουμε αναφέρει στν αστυνομία Ημουν έξω για να πιω ένα ποτό με φίλους μο και ήρθα σπίτι του στη μία και κα΄τι. Πάντα σταματάω στη γωνία για να κάνει ο αστυνομικός που είναι πάντα μαζί μου έναν έλεγχο. Το μάτι μου έπεσε στο φυλάκιο και το μάτι μου έπεσε στο αντικείμενο δίπλα στο φυλάκιο. Κατεβαίνω από το αμάξι και λέω αυτό είναι χειροβομβίδα».

Όπως τόνισε του έκοψαν τον αστυνομικό φύλαξης πριν από δύο χρόνια. «Η χειροβομβίδα είναι ένα μήνυμα καθαρό. Σίγουρα υποψιάζομαι ποιοι κρύβονται από πίσω αλλά δεν μπορώ να πω στην κάμερα τις υποψίες μου» πρόσθεσε.

The post Χειροβομβίδα στο σπίτι του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα