Επιμένει ο βιαστής ανηλίκων ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση των θυμάτων

19:33 1/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Βέβαιος εμφανίστηκε ο εισαγγελέας της έδρας για τον 40χρονο Φίλιππο Λεβεντού ότι έχει ροπή στα σεξουαλικά εγκλήματα και είναι αδύνατον να αλλάξει τώρα.

Η προσπάθεια του κατηγορούμενου να πείσει πως δεν υπήρξε αποπλάνηση αλλά και ούτε και βιασμός ανηλίκου και ότι όλα έγιναν με τη… συναίνεση των θυμάτων δεν κατάφερε να πείσει την Τετάρτη τον εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος ζήτησε την ενοχή του.

Όπως είπε ο εισαγγελικός λειτουργός «ο 40χρονος κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως επρόκειτο για ανήλικα παιδιά, το οποίο γνώριζε καλά»…Έχει αποκτήσει

ροπή προς αυτές τις πράξεις, δεν μπορεί να αποβάλλει την έξη αυτή. Έχω τη βεβαιότητα πως είχε απόλυτη πρόθεση ερωτικής συναναστροφής με ανήλικους«.

Για τον λόγο αυτό ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για το βιασμό της 14χρονης, μέσα στο σπίτι του, στο Περιστέρι, τον Αύγουστο του 2014 καθώς για την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου αγοριού, το οποίο επιχείρησε να επιβιβάσει στο ειδικά διαμορφωμένο μικρό βαν, στον Κορυδαλλό πέρυσι τον Μάρτιο, οπότε και συνελήφθη.

Ωστόσο ζήτησε τη μετατροπή του αδικήματος του βιασμού σε βάρος 15χρονου αγοριού στη Ναύπακτο σε παρά φύση ασέλγεια με ανήλικο.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε πάντως πως βίασε τα παιδιά ισχυριζόμενος πως τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος από τη Ναύπακτο βρέθηκαν ερωτικά μαζί με τη θέλησή τους.

Είπε μάλιστα πως το κορίτσι του είχε συστηθεί ως αγόρι σε site για ομοφυλόφιλους όπου γνωρίστηκαν. «Της πρότεινα να κάνουμε έρωτα και κάναμε με τη συναίνεση της» ανέφερε για τη 14χρονη, η οποία νωρίτερα είχε εκσφενδονίσει ένα μπουκάλι σε βάρος του.

Για τον 13χρονο τον οποίο επιβίβασε στο βαν είπε: «Γνωριστήκαμε σε «δωμάτιο» του Facebook για γκέι. Μου είπε να βρεθούμε στον Κορυδαλλό. Μου είπε ότι είχε πρόβλημα και ότι τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα πούμε από κοντά, ότι είναι πολύ μικρότερός μου αλλά μου απάντησε πως ήδη έχει κάνει κάποια ερωτικά πράγματα».

Όσο για τα βίντεο που εντοπίστηκαν σε σκληρό δίσκο στο σπίτι του υποστήριξε ότι είναι από προσωπικές του στιγμές και πως δεν υπάρχει κανείς ανήλικος στα πρόσωπα που εικονίζονται.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί την Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα