Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League

15:52 8/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Το Δ.Σ της SuperLeague επικύρωσε τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας για τις θέσεις 1-5, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι και τυπικά πρωταθλητής.

Εννιά ομάδες ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης, ενώ κατά ήταν ο ΠΑΟΚ, η Κέρκυρα

και η ΑΕΛ. Αντίθετα, υπέρ ψήφισαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Εχοντας την επικύρωση της βαθμολογίας, άμεσα αναμένεται και η κλήρωση για τα PlayOff, τα οποία σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό ήταν να ξεκινήσουν την Τετάρτη.

Πρώτος έφτασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Μάνος Μαυροκουκουλάκης για να ακολουθήσουν ο Σπύρος Παπαθανασάκης (Ηρακλής) και Δημήτρης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός).

Ακολούθησαν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού (Παναγόπουλος και Μπαλωμένου), ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι Γιώργος Σπανός (Ατρόμητος), Χρήστος Δάρας (Πανιώνιος), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Βρέτζος (Ολυμπιακός), Γιώργος Ζαρκάδας (Κέρκυρα).

Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Λυσάνδρου (ΑΕΚ) ήταν οι τελευταίοι εκπρόσωποι των ομάδων που έφτασαν στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας.

Υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία με ομάδες Ζήτα και περιπολικά να βρίσκονται έξω από το κτίριο, ενώ υπάρχει και μια κλούβα των ΜΑΤ.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα