Έπεσε ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο της Μάνδρας

21:50 21/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας στο Δημαρχείο και μάλιστα έπεσε και ξύλο ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους.
Όπως έδειξαν τηλεοπτικά ρεπορτάζ οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας μέσα στο Δημαρχείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης Γιώργος Σαμπάνης, άρχισε να κατηγορεί τη Δήμαρχο Μάνδρας ότι ήταν απούσα, στην πρώτη αυτή συνεδρίαση μετά την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 21 συμπολίτες

μας τη στιγμή που ήταν παρόντες και επίτιμοι προσκεκλημένοι προκειμένου να τιμήσουν τους νεκρούς της περιοχής.

Άμεση ήταν η αντίδραση των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι η Δήμαρχος βρισκόταν σε αποστολή καταγραφής των προβλημάτων και κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι προς το δημοτικό συμβούλιο.

Τότε, μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης ανέβηκαν σε θρανία και επιτέθηκαν στον κ. Σαμπάνη, γρονθοκοπώντας τον και φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την απόφασή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις δύσκολες ώρες.

Το βίντεο του δελτίου του ΑΝΤ1 από το news247.gr

Στο μεταξύ νωρίτερα διακόπηκε η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στο οποίο έδωσαν το παρών κάτοικοι, σωματεία και μέλη του ΠΑΜΕ.

Τα συνδικάτα της Αττικής που πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, υποστήριξαν την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την ανακούφιση και προστασία των πληγέντων από τη φονική θεομηνίαπου χτύπησε τη Δυτική Αττική.

Μάλιστα ανήρτησαν πανό μέσα μέσα στην αίθουσα του περιφερειακού Συμβουλίου ζητώντας αντιπλημμυρικά έργα, ενώ έκανν λόγο για αδιαφορία και διαπλοκή.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν στο βήμα ανέβηκε ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Γιώργος Βασιλείου. Του φώναζαν μάλιστα ότι «η πολιτική σας δολοφόνησε 21 ανθρώπους».

Κοινό μέτωπο σχημάτισαν όλες οι παρατάξεις διαφωνώντας με την ματαίωση της συζήτησης στο περιφερειακό Συμβούλιο και επιτέθηκαν εναντίον της Ρένας Δούρου κάνοντας λόγο για φυγομαχία της.

Tο βίντεο του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ από το Πρώτο Θέμα.

The post Έπεσε ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο της Μάνδρας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Αναζητήσεις
γιατι πλακωθηκαν στο δημοτικο συμβουλιο μανδρας
Τυχαία Θέματα