Τσίμας για τραγωδία στη Μάνδρα: Ντροπή, ούτε μια παραίτηση

20:33 21/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Με τη φράση «είναι ντροπή αυτά που συμβαίνουν μετά την τραγωδία στη Μάνδρα«, ο Παύλος Τσίμας, καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει ούτε μια ανάληψη ευθύνης, ούτε μια παραίτηση από την πλευρά της κυβέρνησης.

«Στην Πορτογαλία, μετά τις μεγάλες πυρκαγιές, παραιτήθηκε η υπουργός Εσωτερικών χωρίς πολλά πολλά», είπε. «Και ο πρωθυπουργός πήγε στη Βουλή και ζήτησε συγνώμη, χωρίς να κατηγορήσει την αντιπολίτευση που ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση».

Ο σχολιαστής του Σκάι, μιλώντας στο κεντρικό

δελτίο με τη Σία Κοσιώνη, επέρριψε ευθύνες και στη Ρένα Δούρου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ναι μεν δε φταίει για όλα η περιφερειάρχης, αφού η Αθήνα έχει χτιστεί πάνω σε ρέματα, όμως ελέγχεται για πολλές παραλείψεις».

«Η Αριστερά είχε επί δεκαετίες τη θεωρία ότι όλα τα κακά γίνονται επειδή οι κυβερνήσεις δεν ήθελαν να τα αποτρέψουν. Ωστόσο, ήρθε στην εξουσία και να που δε διορθώνεται τίποτα», υπογράμμισε.

The post Τσίμας για τραγωδία στη Μάνδρα: Ντροπή, ούτε μια παραίτηση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα