«Εντυπωσιακή συμμετοχή» στο συλλαλητήριο των ΕΣΕΕ – ΓΣΕΒΕΕ

14:09 4/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Ποσοστά καθολικής συμμετοχής πλησίασε το κλείσιμο των καταστημάτων στην σημερινή απεργία, όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος και η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την δυναμική συμμετοχή

των μικρομεσαίων της αγοράς στo συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα 4 Φεβρουαρίου στην οδό Μητροπόλεως, έξω από το κτίριο της ΕΣΕΕ και δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους για συνέχιση διεκδίκησης των αιτημάτων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στο επόμενο κρίσιμο τρίμηνο.

Τους συγκεντρωμένους σήμερα χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης καθώς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς. Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκτελωνιστών Ελλάδος Γιώργος Ζωγράφος, ο Αντιπρόεδρος ΠΟΦΕΕ Αντώνης Μουζάκης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών Πέτρος Σκουλικίδης καθώς και ο γενικός γραμματέας της ΟΙΥΕ Θάνος Βασιλόπουλος.

«Η σημερινή παρουσία τόσων εμπόρων και επαγγελματιών στο συλλαλητήριο των μικρομεσαίων της Αθήνας αλλά και σε αντίστοιχα σε όλη την Ελλάδα δείχνουν ότι ο κλάδος μας έχει φτάσει στο «μη περαιτέρω». Ευελπιστούμε ότι οι ιθύνοντες θα αφουγκραστούν τη φωνή των μικρομεσαίων της αγοράς και θα πράξουν τα δέοντα» όπως υπογραμμίζουν η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα