Εμφανίστηκε η επί 8 μήνες «εξαφανισμένη» σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν

14:29 5/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Αν και οι επίσημες εμφανίσεις της είναι επιλεκτικές και σπάνιες, η πολύμηνη εξαφάνιση της Ρι Σολ Γιου ήγειρε ανησυχίες για την… τύχη της.

Πολλές ήταν οι εκδοχές για το τι προκάλεσε την απομάκρυνσή της από τη δημόσια ζωή της χώρας, καθώς η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημοσίως στο πλευρό του συζύγου της ήταν στις 28 Μαρτίου οπότε παρακολούθησε τη συναυλία του γυναικείου ποπ συγκροτήματος της Βόρειας

Κορέας Moranbong Band, μαζί με τον σύζυγό της.

Αναλυτές θεώρησαν ως πιθανότερα σενάρια μία εγκυμοσύνη της Ρι Σολ Γιου ή και να υπέπεσε σε δυσμένεια του συζύγου της, κυρίως εξαιτίας της μικρότερης και αυταρχικής αδερφής του Κιμ Γιονγκ Ουν, της Κιμ Γιο Τζονγκ, που επηρεάζει πολύ τον ηγέτη της. Β. κορέας.

Από την άλλη πλευρά, ο πρώην μπασκετομπολίστας και επιστήθιος φίλος του ηγέτης της χώρας Ντένις Ρόντμαν, το 2013 είχε δηλώσει ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, αλλά προσπαθεί για τον γιο, προκειμένου να διαδεχθεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην εξουσία.

Τα σενάρια έλαβαν τέλος όταν η Ρι Σολ Γιου εμφανίστηκε στο πλευρό του σζύγου της επειτα από απουσία οκτώ μηνών και φωτογραφήθηκε μαζί του σε επίδειξη μαχητικών αεροσκαφών. Μάλιστα, οι φωτογραφίες δόθηκαν στην δημοσιότητα από το «Korean Central News Agency».

Keywords
Τυχαία Θέματα