Έλενα Ακρίτα: Αυτές είναι διαχρονικά οι καλύτερες παρουσιάστριες ειδήσεων

20:32 13/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Έλενα Ακρίτα κατέθεσε δημοσίως την άποψή της για τις καλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες ειδήσεων, των τελευταίων 35 ετών.Όπως έγραψε στην ιστοσελίδα της στο facebook, με χρονολογική σειρά οι τρεις είναι: Λιάνα Κανέλη, Μαρία Χούκλη και Νίκη Λυμπεράκη.Η Λιάνα Κανέλη ήταν στην ΕΡΤ τη δεκαετία του ’70 και η πρώτη κεντρική παρουσιάστρια του Mega από το ξεκίνημά του το 1989 έως το τέλος του 1991. Ακολούθησαν

ο Αντέννα και ο Alpha.

Μαρία Χούκλη ήταν έως προχθές στο τιμόνι των ειδήσεων του Αντέννα, ενώ για αρκετά χρόνια παρουσίαζε και το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ.

Ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του ’80 στην ΕΡΤ3, πριν κατέβει στην Αθήνα για δοκιμάσει την τύχη της στο Mega που μόλις ξεκινούσε τη λειτουργία του.

Η Νίκη Λυμπεράκη είναι νέα και φρέσκια στον τηλεοπτικό «στίβο». Άρχισε πέρυσι το καλοκαίρι να παρουσιάζει κάποιες εκπομπές στον Σκάι, την περίοδο του Δημοψηφίσματος, και γρήγορα έδειξε ότι πάταγε γερά στα πόδια της, είχε πολιτικό κριτήριο και ρεφλέξ. Στη συνέχεια ο σταθμός του Γιάννη Αλαφούζου τής εμπιστεύτηκε κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες τής ανέθεσε την παρουσίαση και του μεσημεριανού δελτίου του ραδιοφώνου.

Διαβάστε τι έγραψε η πολύπειρη δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα:

«Διαχρονικά οι καλύτερες παρουσιάστριες ειδήσεων, κατά τη γνώμη μου είναι τρεις – με χρονολογική σειρά. Η Λιάνα Κανέλλη, η Μαρία Χούκλη και η Νίκη Λυμπεράκη. Αυτό με αφορμή την Μαρία μας».

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε πως διατυπώνει τη θέση της με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια. «Πρώτον, καταλαβαίνουν την είδηση και δεύτερον, την επικοινωνούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα