Αντί να απολογηθεί στην Επιθεώρηση Εργασίας έδειρε την υπάλληλο στα γραφεία

19:19 13/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Τον ξυλοδαρμό συνδικαλίστριας, μέλους της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, από εκπρόσωπο επιχείρησης πρατηρίων υγρών καυσίμων μέσα στην Επιθεώρηση Εργασίας, όπου είχε κληθεί για να απολογηθεί για μη καταβολή δώρων και επιδομάτων σε εργαζόμενους, καταγγέλλουν, με ανακοινώσεις τους, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, αγροτικοί σύλλογοι και άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς.

Η

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει και καταδικάζει την άνανδρη, όπως τονίζει, επίθεση μέσα στην Επιθεώρηση Εργασίας και σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν πιάνουν απειλές και τρομοκρατία».

Ακόμη, καλεί τα σωματεία και τους φορείς να καταδικάσουν τέτοιου είδους περιστατικά. «Καλούμε τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης επιχείρησης, αλλά και συνολικά του κλάδου, να δώσουν την απάντηση τους με τη μαζικοποίηση του σωματείου», αναφέρει.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει την «έντονη ανησυχία που δημιουργεί το γεγονός ότι αυξάνονται τα κρούσματα επίθεσης και ξυλοδαρμού σε εργαζόμενους και σε εκπροσώπους εργαζομένων, συνδικαλιστές, καταδεικνύοντας τον εργασιακό Μεσαίωνα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα