Έκπληξη από Γιάννη Βαρδή -Θέλει να παίξει στο Survivor, αντιπαθεί την Ευρυδίκη…

17:43 2/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Έτοιμος να συμμετάσχει στο Survivor δήλωσε ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, εκπλήσσοντας την Ελεωνόρα Μελέτη, στην εκπομπή της οπίας ήταν προσκεκλημένος.

Ο γιος του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή είναι φανατικός του παιχνιδιού, είπε ότι το παρακολουθεί ανελλειπώς και είχε διαμορφωμένη γνώμη για όλους τους παίκτες -και για όσους συνεχίζουν και για όσους έχουν αποχωρήσει.

Του αρέσουν πάρα πολύ τα αγωνίσματα και θα ήθελε, όπως αποκάλυψε, να λάβει και ο ίδιος μέρος -πράγμα που έχει ήδη συζητήσει με τη σύζυγό του.

Είπε

ότι συμπαθεί πολύ τη Σάρα Εσκενάζη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο (τον επονομαζόμενο «μισθοφόρο»), όπως και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αρνητικός ήταν για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για την οποία σχολίασε ότι αν και είναι πολύ καλή στα αγωνίσματα δεν του ταιριάζει ο χαρακτήρας της. Ανάλογη άποψη εξέφρασε και για τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Λάμπρο Χούτο και τη Σόφη Πασχάλη.

Τέλος, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο συμφώνησε ότι είναι ο καλύτερος από όλους αγωνιστικά, πρόσθεσε όμως ότι ο εκρηκτικός του χαρακτήρας δεν του αρέσει καθόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα