Έκλαψε ο Μπούκουρας, δε μίλησα από φόβο είπε ο Αλεξόπουλος – Τους κούναγε 50ευρα η Ζαρούλια

23:39 7/5/2014 - Πηγή: Aixmi

Η ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε να άρει την ασυλία τεσσάρων Χρυσαυγιτών βουλευτών και να τους παραπέμψει στη Δικαιοσύνη με βαριές κακουργηματικές κατηγορίες.

Η συνεδρίαση σημαδεύτηκε από την καταγγελία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής από τον (ανεξάρτητο πλέον) βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο και του λυγμούς του διαγραφέντος βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος ρωτούσε «τι έχω κάνει, ζω με ψυχοφάρμακα

στη φυλακή Ναυπλίου και δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου».

Αντίθετα, οι Γερμενής και Μίχος εμφανίστηκαν αμετανόητοι, εξαπολύοντας μύδρους στην κυβέρνηση και στη Δικαιοσύνη. Ιδιαίτερα ο Γερμενής (γνωστός και ως Καιάδας) απειλούσε ανοιχτά θεούς και δαίμονες.

Οι δυο ανεξάρτητοι βουλευτές κάθησαν στα ορεινά έδρανα, στις θέσεις των ανεξάρτητων βουλευτών, και ήταν εμφανής η έντασή τους πριν ανέβουν στο βήμα. Ειδικά στον Στάθη Μπούκουρα, που είχε μεταφερθεί με χειροπέδες -όπως και ο Γερμενής- από τις φυλακές.

Μόλις τέλειωσε την ομιλία του ο Αλεξόπουλος, ο οποίος είχε πει ρητά ότι δεν γνώριζε την κρυφή ατζέντα του κόμματός του και ότι δεν τη κατήγγειλε όταν την έμαθε επειδή φοβόταν, είδε τους Χρυσαυγίτες να τον γιουχάρουν, ενώ Ζαρούλια και Μπαρμπαρούσης του φώναζαν ότι «λαδώθηκε», κουνώντας 20ευρα και 50ευρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα