Αντωνη το αλογο δεν...τραβαει!

22:41 7/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαήτό Fimotro,
Όπως στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών, έτσι και τώρα στην παρουσίαση της συνταγματικής αναθεώρησης από τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μουσικής στις 6 το απόγευμα, το κλίμα ήταν...
υποτονικό. Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση θα διαπίστωσαν, ότι το άλογο δεν..τραβάει. Συνταξιούχοι, υποψήφιοι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές ήταν το ακροατήριο.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ένας τολμηρός «ομολογιούχος» φώναξε δυνατά προς τον
πρωθυπουργό, 3 φορές... «τους ομολογιούχους να δεις», ταράζοντας την ηρεμία της αίθουσας. Ο πρόεδρος όμως συνέχισε την ομιλία του. Δεν θα σας κουράσω για την ουσία των προτάσεων.

-Εκλογή προέδρου Δημοκρατίας από το λαό
-Τρεις μόνιμους υφυπουργούς 5νταετούς θητείας. Άμυνας , Εξωτερικών, Οικονομικών
-Ασυμβίβαστο το αξίωμα βουλευτή υπουργού
-Ελεύθερα ιδιωτικά πανεπιστήμια
-Χρονικό όριο δημάρχων και περιφερειαρχών
-Περιορισμός αριθμού βουλευτών σε 200
και πολλές άλλες ανατροπές. Αυτά θα τα αναλύσουν οι ειδικοί εγώ θα σας μιλήσω για λίγο παρασκήνιο.

Η Μαριάνα Πυργιώτη έκανε μια σύντομη εισήγηση αφού την οργάνωση είχε το Ίδρυμα Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ο Κώστας δεν παραβρέθηκε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ό Δ. Αβραμόπουλος και ο Αντώνης Σαμαράς. Ό οποίος πριν την ομιλία κάθισε μεταξύ Αβραμόπουλου και προέδρου της Βουλής Ε. Μειμαράκη. Εντύπωση μου έκανε το παιδί «θαύμα» Αδωνις Γεωργιάδης. Ο οποίος καθόταν μεταξύ Σίμου Κεδίκογλου και Χρύσανθου Λαζαρίδη. Το παιδί πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα με τα «ούλα» η τα «δόντια».

Σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας δεν σταμάτησε να μασάει ΤΣΙΧΛΑ και σχολιάστηκε δεόντως. Ακόμη και κατά την εξοδό του στο προαύλιο δεν σταμάτησε συνομιλώντας με «θαυμαστές» του. Άδωνι πρόσεχε. Ο Χρύσανθος με το μουστάκι, το τσιμπούκι στο χέρι και το τσαντάκι με τον καπνό και τα πολεμοφόδια ήταν σε άλλον κόσμο. Από υπουργούς δεν είδα και πολλούς. Διέκρινα τον Μητσοτάκη, Μιχελάκη, Αθανασίου και 2-3 υφυπουργούς. Αυτά(.)
Keywords
Τυχαία Θέματα