«Εφυγε» η μητέρα του Κώστα Βλουτή λίγες μέρες μετά τον θάνατό του

16:28 14/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Μόλις λίγες μέρες, πριν καν κλείσουν 40 μέρες, από τον χαμό του μονάκριβού γιου της, δημοσιογράφου Κώστα Βλουτή, έφυγε από τη ζωή και η τραγική μητέρα.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Μιχάλης Στάμος με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως έγραψε:

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΒΛΟΥΤΗ- Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΛΟΥΤΗ….

ΕΦΥΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…… . .Έφυγε από ανακοπή καρδιάς η Βασιλεια Βλουτη μητερα του αγαπημενου φιλου και συνεργατη Κωστα Βλουτη και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στους οικείους της.
Το τραγικό είναι ότι η μάνα του δεν άντεξε και πριν γίνει το μνημόσυνό του, πέθανε και η Βασιλεία του, η μητέρα του, την οποία όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του ήταν πάντα στο πλευρό του. Ο Κώστας Βλουτής, ο οποίος – όπως σας είχαμε ενημερώσει – έφυγε από ανακοπή καρδιάς στις 9 Οκτωβρίου 2017 αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του, αφού δυο μέρες πριν το θάνατό του, είχε γράψει στο facebook : «Ευχηθείτε μου περαστικά το έχω ανάγκη».Είχε αφιερώσει τη ζωή του στην δημοσιογραφία, τους στίχους αλλά και τα ΑΜΕΑ με ενεργή δράση τα τελευταία χρόνια.
Να αναφέρουμε ότι είχε ασχοληθεί με την παρουσίαση, την υποκριτική και είχε βραβευτεί με 45 διεθνή και ελληνικά βραβεία από Φεστιβάλ Τραγουδιού και άλλες εκδηλώσεις, 5 χρυσές και 1 πλατινένια πλακέτα για τη συμμετοχή του σε δισκογραφικές δουλειές που ξεπερνούν τα 50 και 100 χιλιάδες αντίτυπα σε πωλήσεις.
Τα σαράντα λοιπόν του Κώστα Βλουτή θα γίνουν τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στις 09.30 πμ στον Ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Νίκαιας.
Ο Θεος ας τους αναπαυσει και τους δυο στη Γειτονια των Αγγελων………

The post «Εφυγε» η μητέρα του Κώστα Βλουτή λίγες μέρες μετά τον θάνατό του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα