«Έφυγε» η ηθοποιός Έφη Οικονόμου

10:40 4/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έφη Οικονόμου, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αιγίου. Η Έφη Οικονόμου απολάμβανε τις διακοπές της μαζί με το νσύζυγό της, ηθοποιό Χάρη Παναγιώτου, στο αγπημένο της Διακοπτό όπου είχε και εξοχικό.

Η καλλιτέχνις, που γεννήθηκε στον Πειραιά το 1938, έπασχε από ένα καρδιακό νόσημα. Συγκεκριμένα είχε ανεύρυσμα θωρακικής και κοιλιακής αορτής, το οποίο ανακάλυψε το 2011.

Πριν από μια εβδομάδα είχε αισθανθεί

μια ξαφνική ζάλη και τότε υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες όμως δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Η καρδιά της, όμως, δυστυχώς την πρόδωσε.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο στις 13.30 από το Γ΄ Νεκροταφείο στη Νίκαια.

Το μέλος της θεατρικής ομάδας Διακοπτού Μιχάλης Κόσσυφας έγραψε στο facebook:

«Από το 1988 παραθέριζε στο αγαπημένο της Διακοπτό…Το 1985, όταν ανεβάσαμε στο σχολείο την παράσταση «ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ» είχαμε την ευτυχία να γνωρίσουμε έναν γλυκό άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μας με το να μας δίνει οδηγίες, να μας ενθαρρύνει και να μας μιλά με αγάπη….η Έφη Οικονόμου ηθοποιός και γνωστή από το θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την TV, το ίδιο έκανε και όταν φτιάξαμε τη Θεατρική Ομάδα Διακοπτού….με την ίδια αγάπη μας μιλούσε και ερχόταν σε όσες περισσότερες παραστάσεις μπορούσε….

Ο γλυκός αυτός άνθρωπος και φίλη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων….Καλό ταξίδι Έφη και σε ευχαριστούμε για όλα!!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα