Η κυβέρνηση οφείλει μια απάντηση στο MEGA

… Αλλιώς η εταιρία που αξιολόγησε τους φακέλους των υποψηφίων

Ανεξάρτητα από τις τοποθετήσεις του Μανώλη Καψή ο οποίος ενεργεί αυτοβούλως όπως δήλωσε ο μέτοχος του MEGA Φώτης Μπόμπολας… Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει στους ισχυρισμούς του καναλιού και συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ που επιμένει ότι έχει καταθέσει όλες τις απαραίτητες βεβαιώσεις και μάλιστα έγκαιρα.

Διαφορετικά θα πρέπει να το κάνει η εταιρεία Grant

Thornton που έχει αναλάβει μετά από διαγωνισμό που κέρδισε… Να αξιολογήσει, τεχνικά και οικονομικά, τους φακέλους των υποψηφίων που κατέθεσαν προκειμένου να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

Μετά τα 11 έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή το κανάλι και δεδομένου ότι επανέρχεται επίσημα με ανακοίνωση του… Η ΓΓΕΕ για ευνόητους λόγους οφείλει να απαντήσει.

Στο κάτω κάτω μια αβλεψία ή ένα ανθρώπινο λάθος της εταιρίας που αξιολογεί τους φακέλους, δεν μπορεί να το χρεώνεται μια ολόκληρη κυβέρνηση που έδειξε εμπράκτως ότι έχει την πρόθεση και τη βούληση να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο!

Η εκκρεμότητα σχετικά με το αν είναι ή όχι πλήρης ο φάκελος του MEGA πρέπει να κλείσει πολιτικά και τυπικά για τη διαγωνιστική διαδικασία! Είναι προφανές ότι από κει και πέρα το κανάλι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει σε νομικό επίπεδο! Πολιτικά όμως, δεν πρέπει να μένουν σκιές!

The post Η κυβέρνηση οφείλει μια απάντηση στο MEGA appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα