Εμπλοκή στην ηλεκτρονική δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες

20:57 19/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Μια ακόμη σοβαρή επιπλοκή, για την έγκαιρη ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, σημειώθηκε σήμερα.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Πρώτο Θέμα», ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελευθέριος Κρέτσος, ανάρτησε στο διαδίκτυο σημερινή του απόφαση, με την οποία ματαιώνεται οριστικά ο μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανακήρυξη εταιρείας που αναλάμβανε τον σχεδιασμό και την εκτέλεση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για την κατακύρωση των τεσσάρων αδειών.

Ο μειοδοτικός διαγωνισμός προκηρύχθηκε στις 4 Ιουλίου “για το σχεδιασμό, ανάπτυξη και εγκατάσταση

του πληροφοριακού συστήματος που απαιτείται για την δημοπρασία χορήγησης” των τεσσάρων αδειών, αλλά σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο διαγωνισμός ματαιώνεται και κηρύσσεται άγονος, λόγω του ότι δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί μια σοβαρή εμπλοκή στην ομαλή και έγκαιρη ολοκλήρωση του διαγωνισμού ανακήρυξης των τεσσάρων αναδόχων, καθώς στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει τώρα να επαναπροκηρυχθεί, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η τελική του φάση που έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 12-17 Αυγούστου.

Αν μάλιστα ο διαγωνισμός επαναπροκηρυχθεί και δεν εμφανιστεί πάλι κάποιος ενδιαφερόμενος να αναλάβει το έργο, τότε η αρμόδια επιτροπή θα πρέπει να αναζητήσει άλλους τρόπους για να πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική δημοπρασία που προβλέπεται στην σχετική προκήρυξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα