Δίπλα δίπλα οι τάφοι της Κάρι Φίσερ και της μητέρας της Ντέμπι Ρέινολντς

14:00 31/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Μαζί θα ταφούν μητέρα και κόρη καθώς και οι δύο πέθαναν με μία μέρα διαφορά. Ο λόγος για την πριγκίπισσα Λέια, Κάρι Φίσερ που έφυγε την Τρίτη στα 60 της χρόνια και τη θρυλική παρτενέρ του Τζιν Κέλι στο Τραγουδώντας στη βροχή, Ντέμπι Ρέινολντς που πέθανε στα 84 της χρόνια από εγκεφαλικό.

Όπως είπε ο Τοντ Φίσερ, γιος της Ρέινολντς και αδερφός της Φίσερ, η οικογένεια σχεδιάζει κοινή επιμνημόσυνη τελετή και πρόκειται να ταφούν η μία δίπλα στην άλλη.

Ο Τοντ

Φίσερ είπε ότι είδε κολιμπρί σ’ ένα κοιμητήριο στο Forest Lawn Memorial Park στην περιοχή Χόλιγουντ Χιλς και πείσθηκε πως είναι το ιδεώδες σημείο για να αναπαυθούν οι δύο γυναίκες. Η Ρέινολντς λάτρευε τα κολιμπρί που ήταν τακτικοί επισκέπτες στο κτήμα του σπιτιού της στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Φίσερ είπε πως ο ίδιος και άλλοι συγγενείς θα οριστικοποιήσουν στη διάρκεια του σαββατοκύριακου τα θέματα της κηδείας, όπως και τις ημερομηνίες.

Η οικογένεια σχεδιάζει δύο ιδιωτικές τελετές –μια κοινή επιμνημόσυνη τελετή και την ταφή της μητέρας και της αδελφής του, της μιας δίπλα στην άλλη, στο Forest Lawn. Θα ακολουθήσει κάποια μορφή δημόσιας τελετής στη μνήμη των δυο γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα