Δήμητρα για Μαργαρίτα: Είχε παράνομο δεσμό από το 1987

10:46 11/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Συνεχίζεται το σήριαλ των αλληλοκατηγοριών μεταξύ της Δήμητρας Λιάνη και της Μαργαρίτας Παπανδρέου μέσα από τα βιβλία τους, στα οποία η καθεμία δίνει τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

Στο βιβλίο της «Η Οργή του Ανδρέα!», η Δήμητρα Λιάνη αποκαλύπτει πως η πρώην σύζυγος του Ανδρέα είχε κάνει πρώτη παράνομο δεσμό ενώ οι δυο τους ήταν παντρεμένοι, από το 1987.

Ένα συγκεκριμένο

σημείο του βιβλίου της αναφέρει: «Την ώρα που εμείς εδώ ταλανιζόμασταν με το λεγόμενο «βρώμικο ’89», η κυρία Μαργαρίτα είχε συνάψει σχέση από το 1987 στις ΗΠΑ! Κυκλοφορούσε μαζί του χεράκι χεράκι. Δικαίωμά της. Διάλεξε τον κ. Πολ Όλαμ καθηγητή εξ Όρεγκον και χήρο. Τον έβαλε να συμφωνήσει μαζί της με έντυπο προγαμιαίο συμφωνητικό, όπως λέει η ίδια, ότι άμα πεθάνει ο καθηγητής θα παίρνει αυτή τη σύνταξή του, των 8.000 δολαρίων το μήνα. Συνάντησε όμως την αντίθεση των παιδιών του. Ο κ. Όλαμ έγινε για ένα διάστημα χορηγός με 11.000 δολάρια το μήνα στην οργάνωση της Γυναίκες για την Αμοιβαία Ασφάλεια. Δυστυχώς ο καθηγητής έπασχε από Αλτσχάιμερ και παρότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον κλείσει σε ίδρυμα εδώ, απεβίωσε γρήγορα… Δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω τα έργα και τις ημέρες της κ. Μαργαρίτας. Δεν πέφτω επίπεδο ούτε ένα σκαλοπάτι. Εγώ μπήκα στη ζωή του Ανδρέα με δική του επιλογή αφότου το ζευγάρι ήταν ήδη συμβατικό και ο Ανδρέας «φευγάτος» από πάρα πολύ καιρό αρκετά χρόνια νωρίτερα. Δεν τους χώρισα εγώ ζούσαν στην ουσία χωριστά. Όλοι το ήξεραν και το επιβεβαιώνουν».

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο της Δήμητρας Λιάνη δεν ακουμπά προσωπικές στιγμές που η ίδια έζησε με τον Ανδρέα Παπανδρέου και μετά το θάνατό του, καθώς όπως ξεκαθαρίζει δεν ήταν αυτή η πρόθεσή της. «Σε αυτό το βιβλίο δεν έγραψα το τι πέρασα είκοσι χρόνια χωρίς τον Ανδρέα, αυτό από μόνο του είναι ένα άλλο βιβλίο», γράφει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα