Τζιτζικώστας: Πιθανό να υπάρξει αρχηγός στη ΝΔ από τον πρώτο γύρο

09:58 11/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Πολύ πιθανό να υπάρξει αρχηγός στη ΝΔ από τον πρώτο γύρο, δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Ναι είναι αρκετά πιθανό. Δεν μπορώ να ξέρω εάν θα φθάσουμε στο 50+1 γιατί είναι πάρα πολλοί οι υποψήφιοι όμως δεν αποκλείεται. Τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες ίσως, διαμορφώνεται ένα κλίμα σε όλη την Ελλάδα, ένα κλίμα αλλαγής.

Οι νεοδημοκράτες, οι φίλοι της παράταξης, μετά από 75 εξαντλητικές για όλους μας μέρες έχουν αντιληφθεί ότι εάν η ΝΔ σήμερα δεν γυρίσει σελίδα, δεν εμπιστευτεί ένα νέο πρόσωπο και μια νέα νοοτροπία δεν θα μπορέσει να ρίξει αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση.

Το είδαμε τον Σεπτέμβριο όπου στα χειρότερα του κ. Τσίπρα με κλειστές τράπεζες, με τον κίνδυνο να βγούμε από την Ευρώπη όχι μόνο δεν αυξήσαμε τις δυνάμεις μας δηλαδή δεν κερδίσαμε την εμπιστοσύνη επιπλέον πολιτών, χάσαμε 200.000 συμπολίτες μας που μας είχαν ψηφίσει τον Ιανουάριο. Άρα μικραίνουμε ως παράταξη από εκλογή σε εκλογή.

Σήμερα η χώρα μας κυβερνάται από ανθρώπους ιδιαίτερα επικίνδυνους, αυτό αποδιεκνύεται καθημερινά στην οικονομία, στην κοινωνία, την Παιδεία, τα εθνικά θέματα, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε άλλο έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα