Δήμαρχος Μάνδρας: Ο Σαμπάνης θα έρθει πέντε φορές και θα κάνει φασαρία

08:44 22/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στις θλιβερές εικόνες που εκτυλίχηκαν χθες στο δημοτικό συμβούλιο Μάνδρας με τους συμβούλους να ανταλλάσσουν ύβρεις, προσβολές και μπουνιές, αναφέρθηκε η δήμαρχος Ιωάννα Κριεκούκη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε η δήμαρχος Μάνδρας, αναφερόμενη στις καταγγελίες του συμβούλου της αντιπολίτευσης «ο κ. Σαμπάνης είναι ο Κωνσταντινέας της Μάνδρας, είναι ο δημοτικός σύμβουλος που θα έρθει πέντε φορές και θα κάνει φασαρία».

Και εξηγώντας την αιτία της απουσίας της από τη

συνεδρίαση είπε: «Χθες στις 4 το μεσημέρι καλέσαμε ένα τυπικό δημοτικό συμβούλιο για να αναμορφώσουμε έναν κανονισμό προκειμένου να μην έχουμε πρόβλημα με το βοήθημα των 600 ευρώ για τις πλημμύρες στη Μάνδρα. Στις 3:30, όμως, ήρθαν αντιπρόσωποι της εταιρείας Βαρδινογιάννη για να δουν τον 2ο παιδικό σταθμό που είναι κατεστραμμένος καθώς προσφέρθηκαν να τον αποκαταστήσουν».

«Οι δημοτικοί σύμβουλοί μου που είναι έξι ημέρες άυπνοι δεν συγκρατήθηκαν όταν άκουσαν όσα έλεγε ο κ. Σαμπάνης» επεσήμανε η κυρία Κριεκούκη.

The post Δήμαρχος Μάνδρας: Ο Σαμπάνης θα έρθει πέντε φορές και θα κάνει φασαρία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα