Δικαστική μάχη για το παιδί μετά τον χωρισμό Ηλιάδη-Γκέντσογλου

12:17 2/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Σαν βόμβα έπεσε στην ελληνική showbiz η είδηση του χωρισμού της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκεντσογλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, ο ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε το σπίτι που διατηρούσε το ζευγάρι στα νότια προάστια ενώ έδωσε εντολή στον δικηγόρο του πρoκειμένου να αναλάβει την κηδεμονίου του γιου τους Βασίλη ο ίδιος.

Οπότε το ραντεβού

με την τέως αγαπημένη του το δίνουν στα δικαστήρια.

Το καλοκαίρι που πέρασε οι δυο τους πέρασαν λίγες ημέρες στη Μύκονο διαψεύδοντας τις φήμες που είχαν φουντώσει τον χειμώνα σύμφωνα με τις οποίες η σχέση του ζευγαριού διερχόταν κρίση. Άλλωστε οι δυο τους έχουν ζήσει ελάχιστον χρόνο μαζί καθώς ο ποδοσφαιριστής πέρα από τη σεζόν 2014-2015 στον Εργοτέλη βρέθηκε στην Ιταλία και τώρα αγωνίζεται στην Κροατία για τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Η Αγγελική Ηλιάδη βρίσκεται στη Ζάκυνθο όπου χθες βράδυ είχε μία εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί ενώ ο Σάββας Γκέντσγλου απαθανατίστηκε σε selfie με συναδέλφους του ποδοσφαιριστές σε πούλμαν που τους μεταφέρει. Κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τον χωρισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα