Διεκόπη η δίκη της Χρυσής Αυγής για της 7 Μαϊου

11:36 20/4/2015 - Πηγή: Aixmi

Διακόπηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε την έναρξη για την 7η Μαΐου, επειδή ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων δεν παρουσιάστηκε.

Την ίδια ώρα ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στον Κορυδαλλό με την έναρξη της δίκης Χρυσής Αυγής. Τελικά οι φόβοι

για επεισόδια επαληθεύθηκαν, αφού όπως κατάγγειλαν μάρτυρες κατηγορίες έπεσαν θύματα επίθεσης από μέλη της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για φίλους του Παύλου Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαίωσε ο συνήγορος της οικογένειας Φύσσα οπαδοί της ΧΑ επιτέθηκαν και χτύπησαν μάρτυρες κατηγορίας. Ο ένας, ο Μιχάλης Ξυπόλιτος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Δύο θύματα της επίθεσης πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά να καταθέσουν για το περιστατικό.

Τις επιθέσεις επιβεβαιώνει και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού μιλώντας στην εκπομπή LiveU στο Star επιβεβαίωσε κατα κάποιον τρόπο τις επιθέσεις οπαδών της Χ.Α εναντίον φίλων του Παύλου Φύσσα.

Και ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού όμως κ. Ευθυμιάδης είπε: Μπροστά στην είσοδο του κτιρίου όπου διεξάγεται η δίκη, την ώρα που 4-5 φοιτητές κατέβαιναν από λεωφορείο στη συμβολή των οδών Χειμάρας και Μικράς Ασίας, δέχθηκαν, όπως ανέφερε, επίθεση από «φουσκωτούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα