Διευκρινίσεις Καλλιάνου: Δεν ήμουν Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

20:04 31/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρώην πλέον εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος «αποκαθιστά την αλήθεια» σχετικά με τη βουλευτική έδρα από την οποία οφείλει να παραιτηθεί, όπως είπαν αρκετοί.

Ο Γιάννης Καλλιάνος διευκρινίζει: Δεν ήμουν βουλευτής και δεν τίθεται θέμα παραίτησης μου από οποιαδήποτε βουλευτική έδρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του:
«Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην υπάρχει σύγχυση σε σημαντικό

κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, θα ήθελα να τονίσω και να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήμουν Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα παραίτησης μου από οποιαδήποτε βουλευτική έδρα.

Υπήρξα για έναν χρόνο αποκλειστικά Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων και ως γνωστόν παραιτήθηκα διαφωνώντας πολιτικά με το κόμμα. Παραμένω όμως ενεργός πολίτης και αφουγκράζομαι διαρκώς την αγωνία της κοινωνίας.

Σε σχέση με τις δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων ότι δεν έπρεπε να επηρεαστώ από τις αντιδράσεις των απελπισμένων από την σημερινή κυβέρνηση πολιτών, θα ήθελα να τονίσω ότι οι ανάγκες της κοινωνίας και μόνο, θα αποτελέσουν για μένα οδηγό για τα επόμενα βήματα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα