Διαζύγιο βόμβα: Χώρισαν Αθηνά και Αλβάρο – Αιτία η απιστία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

00:34 25/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Οριστικό φαίνεται ότι είναι το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Ο Αλβάρο έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάση από τα social media! Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Epoca», η 31χρονη «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν μετά από 11 χρόνια γάμου να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους πήγαινε

από το κακό στο χειρότερο. Mέχρι στιγμής, επίσημη ανακοίνωση για όσα γράφονται δεν έχει υπάρξει.

Το γερμανικό περιοδικό bunte αναφέρει ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Αθηνάς. Η ίδια εμφανίστηκε σε αγώνες στο Αμβούργο στις αρχές Μαΐου μόνη της και δεν φορούσε το δαχτυλίδι γάμου. Ωστόσο, άνθρωπος που γνωρίζει περισσότερα για το ζευγάρι είπε ότι οι δυο τους εξακολουθούν να αγαπιούνται και υποφέρουν πολύ από αυτό τον χωρισμό.

Πάντως ο λογαριασμός του Αλβάρο στο Instagram εμφανίζει πλέον μόνο δύο φωτογραφίες της Αθηνάς, που δημοσιεύτηκαν πριν από ενάμιση και δύο χρόνια, αντίστοιχα.

Γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αιτία του διαζυγίου τους είναι η απιστία του Αλβάρο. Το bunte συμπληρώνει ακόμα ότι η Αθηνά τελευταία δείχνει αδυνατισμένη και χλωμή, χωρίς να φορά τη βέρα της και αυτό συμβαίνει γιατί έπιασε στα πράσα τον σύζηγό της με μια Ισπανίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα