Τρέμει συθέμελα ολόκληρη η showbiz από τις αποκαλύψεις του Χίου για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Κολωνάκι: «Με πήρε η Χριστίνα Παππά και με παρακάλεσε να…»

Τρέμει συθέμελα ολόκληρη η showbiz από τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών...
στους κύκλους των επωνύμων στο Κολωνάκι, στο οποίο εμπλέκονται πασίγνωστα ονόματα από το χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Έθνος», ανάμεσα σε αυτούς που θα κάτσουν στο σκαμνί για διακίνηση κοκαΐνης είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου στο Κολωνάκι, γνωστή ηθοποιός που εδώ και δεκαετίες αναστατώνει με το πέρασμά της, ο γιος της, με καριέρα στο χώρο της εστίασης,
καθώς κι ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρέα άρχισε να δρα το 2013, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας έγινε μέτοχος στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου. Από τότε άρχισαν να γίνονται περίεργες κρατήσεις και πασίγνωστα ονόματα της showbiz να συρρέουν στο εστιατόριο, όχι όμως για το φαγητό.

Οι… κρατήσεις ήταν άλλοτε για «ένα άτομο» ή «για τραπέζι» ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν παραγγελία για… «μπουκάλι». Ανάλογα μάλιστα με την… κράτηση ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα της κοκαΐνης που ήθελε ο κάθε πελάτης.

Η διακίνηση γινόταν στο υπόγειο, δίπλα από τις τουαλέτες, αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα ο 53χρονος φέρεται να μην έκανε διακίνηση μόνο μέσα στο εστιατόριό του, αλλά έκανε και παράδοση των ναρκωτικών σε συγκεκριμένα σημεία του Κολωνακίου.

Ενδεικτικό είναι ότι πασίγνωστος επιχειρηματίας από τη Μύκονο, εμφανίζεται να αγοράζει δύο φορές μικροποσότητα κοκαΐνης από τον 53χρονο, ενώ στο βούλευμα που δένει το κύκλωμα εμφανίζεται και πασίγνωστος σεναριογράφος, ο οποίος έχει καταθέσει ότι με τη μεσολάβηση γνωστής ηθοποιού είχε αγοράσει κοκαΐνη από τον 53χρονο στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Ο 53χρονος φέρεται να είναι ο βασικός διακινητής, ωστόσο στο κύκλωμα εμπλέκονται και οι συνέταιροί του στο μαγαζί, ένας 41χρονος επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από τη μακροχρόνια σχέση του με ξανθιά παρουσιάστρια, ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, η ηθοποιός και ο γιος της.

Για τη Χριστίνα Παππά μίλησε και ο Στέφανος Χίος, ο οποίος έβγαλε στη φόρα όλα τα ονόματα.

Δείτε το βίντεο από το 35′: Πηγή
Keywords
Αναζητήσεις
stefanos xios gia ta narkotika kai parousiastes, στεφανος χιος ναρκωτικα βαρκιζα
Τυχαία Θέματα
Χίος, Κολωνάκι Κοκαΐνη, Χριστίνα Παππά,chios, kolonaki kokaΐni, christina pappa