Μπουτάρης και Σκουρλέτης στο πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης

14:19 2/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, πραγματοπίησαν ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, παρουσία της διευθύντριας του γραφείου, Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η 28χρονη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου υποδέχθηκε τον υπουργό και τον δήμαρχο μαζί με τους συνεργάτες τους λίγο μετά τις

12.00.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Φωτίου, καθώς και η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Εγνατία Οδός ΑΕ, Ρία Καλφακακου.

Η συζήτηση στην σύσκεψη περιστράφηκε γύρω από θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα οποία άπτονται της αρμοδιότητας του κ. Σκουρλέτη.

Ένα από τα θέματα που έθεσε ο κ. Μπουτάρης είναι τα προβλήματα που δημιουργεί στο δήμο, η υπεξαίρεση από την εποχή της δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να έχει στερηθεί φορολογική ενημερότητα ο δήμος.

Ο δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα, σύμφωνα με το thestival.gr.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μπουτάρης επισκέπτεται το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκης, καθώς στην έναρξη λειτουργίας η οποία έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, τον εκπροσώπησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα