Παροξυσμός: «Νούμερο, κλώνε της Ζωής» -Ραχήλ: «Τιμή να είμαι κλώνος της»

11:03 1/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο φανατισμός που αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες δείχνει να κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε προς το δημοψήφισμα. Στην πρωινή εκπομπή του Αντέννα η Ραχήλ Μακρή μόνο στα χέρια δεν πιάστηκε με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Η συζήτηση αφορούσε τις καταγγελίες του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη ότι στο του Γενικό Λογιστήριο του Κράτους συζητούν σενάρια για ενδεχόμενη μετάβαση στη δραχμή.

«Δεν

καταλαβαίνω γιατί τον υπερασπίζεστε; Απ΄ ό,τι ξέρω οι καταθέσεις της οικογενείας σας είναι στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο, φράση που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

«Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!» είπε, και συνέχισε:

«Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!. Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν»;

Μετά απ΄αυτά ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ετοιμάστηκε να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό, φωνάζοντας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου» με την κυρία Μακρή να απαντά ότι «είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα