Μπογδάνος: Ώστε ο Τζανακόπουλος πήγε διακοπές και πήρε φρουρά μαζί του;

17:49 8/6/2017 - Πηγή: Aixmi

«Ψιλό γαζί» δούλευε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο για το γεγονός ότι έκανε μίνι διακοπές στη Τζιά.

Αναφερόταν ξανά και ξανά στο θέμα, τονίζοντας ότι του φαίνεται πολύ δύσκολο να καταλάβει πώς είναι δυνατόν να λείπει από το Μαξίμου ο υπουργός Επικρατείας σε μια τόσο κρίσιμη φάση για τη χώρα. Και, μάλιστα, συνοδευόμενος στο κυκλαδίτικο νησί από τους αστυνομικούς της προσωπικής του φρουράς.

Ο Γιάννης

Πιτταράς και ο Νίκος Φιλιππίδης επιβεβαίωναν ότι όντως «απέδρασε» για τρεις τέσσερις μέρες από την Αθήνα, ενώ ο Άρης Πορτοσάλτε -πάντα βλοσυρός- κάλεσε τον παρουσιαστή να μη λαϊκίζει.

Ο ίδιος ο Μπογδάνος έκλεισε την εκπομπή αναγγέλλοντας με σαρδόνιο χαμόγελο ότι τις επόμενες ημέρες θα πάει για μπάνια στη Νάξο, το νησί της καταγωγής του…

ΥΓ Όλοι στον Σκάι έχουν άχτι τον Τζανακόπουλο, καθώς εκείνος είχε επιχειρήσει να διαψεύσει όλο το ρεπορτάζ τού σταθμού για το τελευταίο Εurogroup, ενώ και προχθές ακόμη ειρωνεύτηκε τα αρνητικά σχόλια των δημοσιογραφων του για τους 38 σταθμούς διοδίων, που έχουν στηθεί στην Εγνατία Οδό.

Keywords
Τυχαία Θέματα