Στο νοσοκομείο ο Φιλ Κόλινς έπειτα από ατύχημα

16:27 8/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Απόψε αναμενόταν να εμφανιστεί στη σκηνή του Royal Albert Hall του Λονδίνου καθώς επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα έπειτα από δεκαετή απουσία ο Φιλ Κόλινς, αλλά ένα ατύχημα που είχε τη νύχτα στο ξενοδοχείο του τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, σηκώθηκε τη νύχτα να πάει στο μπάνιο αλλά σκόνταψε, έπεσε με το μέτωπο σε καρέκλα και τραυματίστηκε άσχημα οπότε κρίθηκε αναγκαία μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε

πως ο Φιλ Κόλινς δεν θα εμφανιστεί στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, με τη συναυλία της 8ης και 9ης Ιουνίου να αναβάλλονται.

Ο Φιλ παραπάτησε, ως αποτέλεσμα της πρόσφατης εγχείρησης στην πλάτη που τον δυσκολεύει στο περπάτημα. Σηκώθηκε στη μέση της νύχτας προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και γλίστρησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, χτυπώντας το κεφάλι του σε μία καρέκλα.

Μετήχθη στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ράμματα για ένα σοβαρό χτύπημα στην κόχη του ματιού και αναρρώνει καλά. Θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για 24 ώρες.

Ο Φιλ απολογείται στους θαυμαστές του και τους ευχαριστεί. Είχε μια φανταστική εβδομάδα στα πρώτα του show έπειτα από 10 χρόνια και δεν φτάνουν τα λόγια ώστε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους για την ένθερμη υποδοχή, ενώ είναι ενθουσιασμένος με την επιστροφή του«.

Keywords
Τυχαία Θέματα