Μπλάτερ: Θα υπηρετώ το ποδόσφαιρο ακόμα και τιμωρημένος

22:14 23/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Θα υπηρετεί το ποδόσφαιρο, ακόμα και τώρα που είναι εκτός από αυτό, δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ. Σε συνέντευξη του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων επέκρινε τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μίλησε για τη σχέση του με τον Φρανς Μπέκεν Μπάουερ και τον εξαετή αποκλεισμό του από το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, ενώ δηλώνει:»Συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ»…

Ο πρώην πρόεδρος

της FIFA, ο οποίος θα κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες το βιβλίο του με τίτλο «Αποστολή και πάθος», έχει τιμωρηθεί με εξ`αετή αποκλεισμό από τα δρώμενα του ποδοσφαίρου από την Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, καθώς το όνομα του ενεπλάκη σε σκάνδαλο δωροδοκίας.

«Μπορώ να συγχωρέσω αυτούς που με τιμώρησαν. Η άμεση αποστολή μου στο ποδόσφαιρο έχει ολοκληρωθεί, διότι πολύ απλά πια δεν εμπλέκομαι άμεσα με αυτό. Όταν όμως υπηρετείς το ποδόσφαιρο, το έργο σου δεν τελειώνει ποτέ. Τώρα είμαι στην ένατη δεκαετία της ζωής μου. Ακόμα η FIFA έχει πολλές εκκρεμείς έρευνες και υπάρχει και μία εναντίον μου», δήλωσε ο Σεπ Μπλάτερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα