Μπλατ: Ερωτικό καυγαδάκι η «κόντρα» με τον Σφαιρόπουλο

00:55 11/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Με χιούμορ σχολίασε τον έντονο διάλογο που είχε με το Σφαιρόπουλο, ο κόουτς της Νταρουσάφακα.

Ως μία συζήτηση…αγάπης, χαρακτήρισε με χιούμορ τον έντονο διάλογο που είχε με τον Σφαιρόπουλο, ο κόουτς της Νταρουσάφακα, με τον Μπλατ στη συνέχεια να μιλάει για το ματς και το κακό πρώτο ημίχρονο που στοίχισε στην ομάδα του.

«Όχι, δεν έγινε κάτι. Αν είσαι από τη Βοστώνη αυτό δεν είναι καυγάς, αλλά μια συζήτηση αγάπης», τόνισε χαμογελώντας ο Μπλατ.

Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ντέιβιντ Μπλατ είχαν θερμό τετ-α-τετ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού! Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν συγκράτησε τα νεύρα του και πλησίασε τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ήρθε face to face με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και είχαν έντονο διάλογο μεταξύ τους.

#EuroLeague Maç sonunda koç Blatt ile Sfairopoulos arasında sinirler gerildi! Blatt hiç memnun değil! pic.twitter.com/KpO2TBbSyH

— Eurohoops Türkiye (@EurohoopsTR) 10 Μαρτίου 2017

Οι δύο άνδρες τα είπαν με ηρεμία στη συνέχεια….

Όσο για τον αγώνα, ο κόουτς της Νταρουσάφακα εστίασε στο κακό πρώτο ημίχρονο και την αστοχία της ομάδας του. «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που κάνεις πολλά για να είσαι ανταγωνιστικός, αλλά σου λείπουν βασικά πράγματα. Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά επιστρέψαμε στο δεύτερο μέρος και διεκδικήσαμε τη νίκη. Δεν μπορείς όμως να νικήσεις ομάδες όπως ο Ολυμπιακός με 2/20 τρίποντα. Μειώσαμε τα λάθη, πήραμε παραπάνω ριμπάουντ αλλά δεν βάλαμε τα σουτ. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και πρέπει να σουτάρεις καλά για να τους κερδίσεις. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ και δεν τα βάλαμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Ρωσίας, τόνισε: «Όχι, δεν ξέρω κάτι. Εγώ επέλεξα να φύγω, ήταν η κατάλληλη στιγμή. Δεν με έδιωξαν. Και δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να πατήσεις στο ίδιο νερό δεύτερη φορά. Όλα αυτά που πετύχαμε με τη Ρωσία, πάντως, θα με συνοδεύει σε όλη μου την καριέρα».

Πηγή:gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα