Σε άθλια κατάσταση ο τραγικός πατέρας Υπάτιος Πατμάνογλου


Σε κατάσταση σοκ είναι ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που στο φρικτό τροχαίο στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας είδε να χάνονται ο γιος του και η σύζυγός του.
"O φίλος μου έχει γίνει σκιά του εαυτού του, είναι με ηρεμιστικά και ακόμα δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της τραγωδίας που χτύπησε την πόρτα του", είπε στην «Espresso» στενός φίλος του Υπάτιου.
«Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει υποστεί ένα ισχυρό σοκ. Είδε μπροστά στα μάτια του
να χάνονται με τον πιο φρικτό τρόπο τα δύο πιο σημαντικά άτομα που είχε στη ζωή του. Προσπαθούμε να του συμπαρασταθούμε, αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Οι οικογένειες της κοπέλας και του ίδιου έχουν συγκλονιστεί, δεν μπορούν να μιλήσουν καν και ο θρήνος από τα σπίτια τους είναι αβάσταχτος», συμπλήρωσε.
Ο φίλος του Υπάτιου μίλησε και για τη ζωή του τραγικού πατέρα πριν από το μοιραίο τροχαίο -που συνέβη την Κυριακή της Αποκριάς, πριν από την Καθαρά Δευτέρα- λέγοντας πως τον τελευταίο σχεδόν ενάμιση μήνα ο Υπάτιος Πατμάνογλου και η οικογένειά του ζούσαν στον Πειραιά, όπου ο 41χρονος είχε διοριστεί στην εκεί ΕΥΔΑΠ.
Keywords
Τυχαία Θέματα