Μπάσκετ: Στην ΑΕΚ ο Μαυροειδής

16:28 9/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Με τον Δημήτρη Μαυροειδή ενίσχυσε τη γραμμή των ψηλών της η ΑΕΚ, καθώς ο Ανοσίκε δεν υπολογίζεται μεν από τον Ντράγκαν Σάκοτα αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να βρεθεί αμοιβαία λύση αποδεκτή ανάμεσα στις δύο πλευρές για την αποδέσμευσή του.

Αυτό είχε ως συνέπεια να μην μπορεί η Ένωση να προχωρήσει με τις περιπτώσεις των Αμερικανών ψηλών που είχαν εντοπιστεί από την τεχνική ηγεσία της, με αποτέλεσμα να στραφεί σε… εγχώρια λύση.

Στο

συμβόλαιο του διεθνή σέντερ με την Κηφισιά είχε προβλεφθεί ειδικός όρος, τον οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι «κιτρινόμαυροι» για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να πλαισιώσουν τον Μαυροκεφαλίδη, δεδομένης της απουσίας του τραυματία Σαρικόπουλου.

Ο Μαυροειδής είχε ενταχθεί στο σύλλογο των βορείων προαστίων πέρυσι έχοντας μέσο όρο 13,9 πόντους, 7,5 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,15 κλεψίματα στα 27:05 λεπτά που έπαιζε, ενώ φέτος και στα πέντε πρώτα παιχνίδια της σεζόν μετρά 14,2 πόντους, 10,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 31,7 λεπτά συμμετοχής.

Η ανακοίνωση:
Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Δημήτρη Μαυροειδή (30χρ., 2μ.08). Η συμφωνία αφορά σε συνεργασία έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα