«Βουτιά» θανάτου από 45χρονο μεγιστάνα του χάλυβα

16:11 9/11/2015 - Πηγή: Aixmi

«Βουτιά» θανάτου από τον όγδοο όροφο των γραφείων της εταιρείας του, στο κεντρικό Λονδίνο, έκανε την Κυριακή το βράδυ, ο επιχειρηματίας Angad Paul, ινδικής καταγωγής και πατέρας δύο παιδιών. Ο 45χρονος επιχειρηματίας, μαζί με τους γονείς του και τα δίδυμα αδέλφια του, Ambar και Akash, ήταν μέτοχος της εταιρείας Caparo Group, μια εταιρεία χάλυβα και εκμετάλλευσης ξενοδοχείων, που ιδρύθηκε το 1966, από

τον πατέρα του άτυχου επιχειρηματία, που μετανάστευσε από την Ινδία στην Βρετανία.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η συνεχής «κατολίσθηση» της τιμής του χάλυβα είχε ως αποτέλεσμα την κακή πορεία της εταιρείας και την απόλυση 450 εργαζομένων της, ενώ 1.200 θέσεις εργασίας βρίσκονταν ακόμα σε κίνδυνο να χαθούν. Ο 84χρονος πατέρας του επιχειρηματία θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Βρετανία, με περιουσία ύψους 2,2 δισ. λιρών, η οποία τον κατατάσσει στην 47η θέση, στην λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στην χώρα.

Ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής αστυνομίας δήλωσε ότι έχουν αποκλειστεί «ύποπτες συνθήκες», που να συνετέλεσαν στον θάνατο του άτυχου επιχειρηματία και πρόσθεσε, ότι η αστυνομία προωθεί την σχετική έκθεσή της στο γραφείο του ιατροδικαστή.

Ο επιχειρηματίας παντρεύτηκε το 2005 την Βρετανίδα δικηγόρο, Michelle Bonn, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου κανείς από την οικογένεια του 45χρονου δεν θέλησε να κάνει σχόλια για την αυτοκτονία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα