Μπακογιάννης: Όταν ο πατέρας σου έχει φάει τόσες σφαίρες…

09:42 22/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Με λιγότερο ύπνο είναι η ζωή πλέον με το μωρό παραδέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στην Ελληνοφρένεια.

«Έχουμε μια ανησυχία γι’ αυτό το παιδί. Επειδή το είχε η Σία στην κοιλιά όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί. Φοβάμαι ότι θα το βρούμε κοντά μας».

Μιλώντας για τις νεανικές του τρέλες παραδέχτηκε ότι εχει κάνει και μπάφο: «Ναι. Ναι, λοιπόν, είναι αλήθεια! Έχω αισθανθεί την ανάγκη να κάνω μερικές φορές στα οικογενειακά τραπέζια, αλλά δεν το έχω κάνει».

Στην ερώτηση αν συναντούσε τον Έκτορα Κουφοντίνα τι θα του

έλεγε, είπε «δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ αυτή τη στιγμή» ενώ σχετικά με την άδεια του Κουφοντίνα, ανέφερε: «Εμένα αυτό με εξοργίζει σε όλα τα επίπεδα. Με εξοργίζει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι κατά συρροή δολοφόνος, που έχει εν ψυχρώ δολοφονήσει 11 ανθρώπους, που αποφάσισε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, με ξεπερνά. Όταν ο πατέρας σου έχει φάει τόσες σφαίρες, πίστεψέ με, η βία είναι με τα όπλα και τις σφαίρες«.

Το βίντεο από το zappit.gr

The post Μπακογιάννης: Όταν ο πατέρας σου έχει φάει τόσες σφαίρες… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα