Μπακογιάννη: Aυτή η σουρεάλ κατάσταση θα λήξει στο τέλος Αυγούστου

11:49 4/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Να προχωρήσει σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή σε εκλογές κάλεσε τον Πρωθυπουργό η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό MEGA».

«Ή κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού δύο ετών που στηρίζεται από κόμματα και προχωρά, και αντιπολίτευση δεν θα έχει τη Χρυσή Αυγή αλλά τον Λαφαζάνη, ή θα κάνει

εκλογές και αυτή την κυβέρνηση θα την επιβάλει ο ελληνικός λαός, διότι πλειοψηφίες αυτού του είδους όπως ονειρεύεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η σουρεάλ κατάσταση πρέπει να λήξει και θα λήξει στο τέλος Αυγούστου» υπογράμμισε με νόημα.

«Μέχρι εδώ ήταν», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι «η παρακολούθηση αυτής της εικόνας, εάν πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στην καμπούρα τη δικιά μας ή στην καμπούρα της όποιας αντιπολίτευσης θα λύνει τα εσωτερικά του προβλήματα και θα κυβερνά με τον τρόπο με τον οποίο δεν κυβερνά σήμερα, είναι βαθιά νυχτωμένοι».

Από τη μεριά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, απάντησε ότι η ψήφος της αντιπολίτευσης είναι πράξη μιας πολιτικής δύναμης, η οποία όμως δεν δημιουργεί από τη μεριά της κυβέρνησης ή του ΣΥΡΙΖΑ υποχρέωση «ομερτά» ή «ότι δεν λέμε εκεί που είμαστε αντίθετοι».

«Θεωρούμε απειλή αυτό που λέει η κ. Μπακογιάννη ότι 30 Αυγούστου τελειώνουν όλα;», διερωτήθηκε ο κ. Βίτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα