«Μπάχαλο» στον τηλεοπτικό αέρα για Παπαδόπουλο και Μακρή

17:36 1/7/2015 - Πηγή: Aixmi

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν στον αέρα της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 η Ραχήλ Μακρή και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν από τις αιχμές που άφησε η Ραχήλ Μακρή για τα οικονομικά της οικογένειας του Ανδρέα Παπαδόπουλου: «Οι καταθέσεις της οικογένειας σου βρίσκονται στο εξωτερικό. Ζεις σε βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες».

Μετά το αρχικό του σοκ,

ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Επένδυση» βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε φραστικά κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτηρισμούς όπως: «Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!».

Η Ραχήλ Μακρή διατήρησε τη ψυχραιμία της λέγοντας πως θέλει το βίντεο στο τέλος της εκπομπής για να το δώσει στον εισαγγελέα, κάνοντας τον Ανδρέα Παπαδόπουλο να «βγει από τα ρούχα του» ακόμα περισσότερο:

«Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει! Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;»αναρωτιόταν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, χωρίς όμως να παρέμβει στον τηλεοπτικό καβγά ούτε ο Γιώργος Παπαδάκης, ούτε η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Μάλιστα ο Ανδρέας Παπαδόπουλος αρχικά πήγε να αποχωρήσει, ωστόσο κράτησε την ψυχραιμία του και παρέμεινε στο πάνελ, ενώ όταν αποκάλεσε την Ραχήλ Μακρή κλώνο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, εκείνη απάντησε: «Είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα