Αυλαία για τους Ολυμπιακούς – Τελετή λήξης σε ένα μισοάδειο στάδιο λόγω βροχής (ΒΙΝΤΕΟ)

09:49 22/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Βραζιλιάνες σουπερμόντελ όπως η Ισαμπέλ Κουλάρντ, και ημίγυμνες χορεύτριες βρεθηκαν στο Μαρακανά συμμετέχοντας στηην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Η γιορτή επλήγη σημαντικά από την ξαφνική καταιγίδα που έπληξε το Ρίο ντε Τζανείρο ενώ οι διοργανωτές είδαν απογοητευμένοι το στάδιο να παραμενει μισοάδειο ενώ έξω από τις πύλες επιτήδειοι ξεπουλούσαν

τα εισιτήρια μήπως προσελκύσουν κόσμο.

Πέραν αυτού, μέσα στο Μαρακανά επικράτησε γιορτή καθώς οι διοργανωτές έδωσαν στον κόσμο μία μικρή γεύση από το διάσημο καρναβάλι του Ρίο με ημίγυμνες χορεύτριες και χορευτές να χορεύουν σε ρυθμούς σάμπα και να ξεσηκώνουν. Οι αθλητές έγιναν ένα ακολουθώντας τον ρυθμό.

Παρά τη βροχόπτωση, τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον βραζιλιάνικο ουρανό. Έκπληξη προκάλεσε η εμφάνιση του Ιάπωνα πρωθυπυργού ως Σούπερ Μάριο. Τη στιγμή που η Βραζιλία παρέδιδε τα… σκήπτρα της διοργάνωσης στο Τόκιο που διοργανώνει τους Αγώνες το 2020, κι ενώ η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου παουσίαζε στον κόσμο τους αθλητές της και την κουλτούρα της προκειμενου να μας δώσει μία γεύση για το θέαμα που θα μας περιμένει, εμφανίστηκε ο Σίνζο Άμπε ντυμένος… Σούπερ Μάριο.

The prime minister of Japan just umm Mario?? pic.twitter.com/cej1x8E0pS

— not bad (@AwfulJack) August 22, 2016

Όπως και στην τελετή έναρξης επικράτησαν τα μηνύματα για το περιβάλλον και την αλληλελγγύη. Στο στάδιο πρώτη μπήκε η Κατερίνα Στεφανίδη ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής και ακολούθησαν οι αθλητές όλων των υπόλοιπων χωρών. Αφού ολοκληρώθηκε η γιορτή, έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας και υποστολή των σημαιών οπότε και η Ολυμπιακή σημαία παραδόθηκε στον κυβερνήτη του Τόκιο. Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ ανακοίνωσε τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων και η Ολυμπιακή Φλόγα έσβησε στο Μαρακανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα