Αποκαλύπτονται οι «αδελφικές» σχέσεις Μπαλτάκου με Χρυσή Αυγή

16:36 18/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Αποκαλυπτήρια για τις «αδελφικές» σχέσεις των Χρυσαυγιτών με τον Τάκη Μπαλτάκο, πρώην στενότατο συνεργάτη του πρωθυπουργού, κάνει η «Εφημερίδα των Συντακτών» και το εκπληκτικό είναι ότι ο ίδιος ουσιαστικά τις επιβεβαιώνει.

Η εφημερίδα εμφανίζει τρία sms, που είχε στείλει τον Φεβρουάριο και Μάιο 2013 στον Ηλία Κασιδιάρη ο εξ απορρήτων του (λέγεται Ζούμπος, από τα οποία αποδεικνύεται η ευθεία επαφή του τότε γενικού γραμματέα της

κυβέρνησης με τη νεοναζιστική ηγεσία.

Στο ένα ο Μπαλτάκος δίνει οδηγία στους Χρυσαυγίτες βουλευτές να είναι παρόντες σε δυο κρίσιμες ψηφοφορίες, εξηγώντας τους μάλιστα ότι θα ψηφίσουν με ανάταση των χεριών.

Ενώ σε άλλο διαβιβάζει τα συγχαρητήριά του στον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε εκτοξεύσει απίστευτες χυδαιότητες στην ολομέλεια της Βουλής, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης να τον απειλήσει ότι θα φωνάξει τον φρούραρχο της Βουλής για να τον βγάλει έξω.

Τι λέει ο ίδιος ο Μπαλτάκος;
Επιβεβαιώνει ότι είχε καθημερινή επικοινωνία με τον συνεργάτη του Κασιδιάρη, επιχειρώντας όμως να την αποδώσει στη…γειτνίαση των γραφείων τους.

Για το πρώτο sms ομολογεί πλήρως ότι έτσι έγιναν τα πράγματα. Δηλαδή, συνεννοήθηκε με τη Χρυσή Αυγή (και τους ΑΝΕΛ, προσθέτει) να καταψηφίσουν τις διαταξεις του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, για «λόγους εθνικούς», όπως υποστηρίζει.

Για δε το άλλο sms με τα «συγχαρητήρια» ισχυρίζεται ότι είχαν τον χαρακτήρα ειρωνείας…

Ποιος τον πιστεύει, άραγε;

Keywords
Τυχαία Θέματα