Αποκάλυψη Μισέλ Ομπάμα: Ο Μπαράκ φορούσε επί 8 χρόνια το ίδιο σμόκιν (ΒΙΝΤΕΟ)

14:58 7/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο συνέδριο της Apple μίλησε η Μισέλ Ομπάμα και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή της στον Λευκό Οίκο αλλά και για μετά την προεδρική θητεία. Όπως είπε είναι τόσο όμορφο να κάθεσαι όμορφα και ήρεμα στην ησυχία του σπιτιού σου ενώ ανοίγεις ο ίδιος την πόρτα.

LIVE on #Periscope: Michelle Obama will be speaking at WWDC https://t.co/KJeMVb0ulY

Nick Takayama (@ntakayama) June 6, 2017

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ φορούσε επί οκτώ χρόνια, δηλαδή και στις δύο προεδρικές θητείες, το ίδιος σμόκιν στις επίσημες εκδηλώσεις όπως και τα ίδια παπούτσια καθώς του άρεσαν και τα είχε βολευτεί. «Είναι άδικο. Όλοι μιλούσαν και φωτογράφιζαν τι παπούτσια φορούσα εγώ, τι κοσμήματα κρεμούσα στο λαιμό, αλλά δεν σχολίασε κανείς το γεγονός ότι ο Μπάρακ φορούσε το ίδιο σμόκιν και τα ίδια παπούτσια 8 χρόνια και μάλιστα ήταν περήφανος γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Μισέλ Ομπάμα.

Ο Τιμ Κουκ CEO της εταιρείας χαρακτήρισε την τέως Πρώτη Κυρία ως πραγματική πρωταθλήτρια στο να εμπνέει νέους ανθρώπους να φθάσουν ψηλά.

Thank you @MichelleObama for sharing your views on diversity & innovation, and for encouraging developers to make the world a better place. pic.twitter.com/IlJRBcb5Di

Tim Cook (@tim_cook) June 6, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα