Αποκάλυψη Χιου Γκραντ: Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. ήθελε να με σκοτώσει

16:08 16/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ανακωχή φέρεται να κήρυξε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στην έχθρα που είχε με τον Χιου Γκραντ με tweet που ανήρτησε, αναφέροντας πόσο σέβεται και εκτιμά τον συνάδελφό του.

Πρόσφατα, ωστόσο, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του περιοδικού People ο Βρετανός σταρ είχε αποκαλύψει ότι ο Ντάουνι Τζ. ήθελε να τον σκοτώσει χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τον λόγο της επιθετικότητάς του.

A lot

has happened over two decades! I respect how Mr. Grant has matured as an artist & voice against violations of privacy. Let’s break bread together soon @HackedOffHugh! #burythehatchet2018

— Robert Downey Jr (@RobertDowneyJr) January 11, 2018

«Με μισούσε. […] Κάναμε μία ταινία που λέγεται Restoration, μου έριξε μια ματιά και ήθελε να με σκοτώσει» σημείωσε ο Χιου Γκραντ σε συνέντευξή του στο People.

Βέβαια παραδέχτηκε ότι και η Ντρου Μπάριμορ δεν είχε τα καλύτερα αισθήματα για τον ίδιο αν και διατηρεί κάλλιστες σχέσεις με τις Μέριλ Στριπ, Άντι ΜακΝτάουελ, Ρενέ Ζελβέργκερ.

Αποκάλυψη Χιου Γκραντ: Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. ήθελε να με σκοτώσει

The post Αποκάλυψη Χιου Γκραντ: Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. ήθελε να με σκοτώσει appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα