Ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ απαντά στον Τσίπρα με μαντινάδα

15:05 16/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατηγόρησε χθες τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) από το βήμα της Βουλής, κατά την διάρκεια της ομιλίας του για την ψήφιση του επίμαχου Πολυνομοσχεδίου, ότι το καλοκαίρι του ’15 τάχθηκε υπέρ του ΝΑΙ, μη στηρίζοντας στην πορεία την κυβέρνηση για την επιστροφή της εργασιακής κανονικότητας στη

χώρα, έδωσε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρός της, Γιάννης Παναγόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αφού υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός ξεστομίζει τέτοια ψεύδη, απέδωσε το γεγονός στ’ ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί με τέτοιες τακτικές να δημιουργήσει εχθρούς στους οποίους και θα μεταθέσει τις ευθύνες των αποφάσεων του.
«Ουδέποτε η ΓΣΕΕ έχει ταχθεί με το ΝΑΙ, αντίθετα ήταν αυτή που την περίοδο εκείνη τόνιζε πως δεν έπρεπε να γίνει το δημοψήφισμα» τόνισε με νόημα, ενώ αναφορικά με τις συμβάσεις υπογράμμισε ότι η Γενική Συνομοσπονδία έχει προσφύγει στο Διεθνές Γραφείο Εργασίας και δικαιώθηκε.
Απέδωσε δε τις δηλώσεις Τσίπρα στο γεγονός ότι «έχει υποστεί τέτοια μεταβολή το αριστερό DNA του και κάτι πρέπει να κάνει για να το διασώσει».

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είπε με νόημα πως πρώτη φορά πρωθυπουργός αρνείται να δει την ηγεσία των συνδικάτων και συναντάται μόνο με τους εργοδότες. «Δεν τον έχω δει ποτέ τον κύριο Τσίπρα μόνο μια φορά το ‘15» αποκάλυψε ο κ. Παναγόπουλος, επισημαίνοντας ότι προφανώς ο κ Τσίπρας είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι η ΓΣΕΕ έφερε στην επιφάνεια το θέμα της απελευθέρωσης των ομαδικών απολύσεων.

Αναφερόμενος δε στο επιχείρημα του πρωθυπουργού πώς όποιες αποφάσεις παίρνει το κάνει με πόνο ψυχής, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αναρωτήθηκε με δεικτικό τρόπο αν οι άλλες κυβερνήσεις που αποφάσιζαν δεν είχαν ψυχή.

Για το τέλος δεν παρέλειψε να αφιερώσει με νόημα μια κρητική μαντινάδα στον πρωθυπουργό «καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις».

The post Ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ απαντά στον Τσίπρα με μαντινάδα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα