Αποκάλυψη: O Kικίλιας «αποστολέας» του τρομοδέματος στο ΔΝΤ

19:29 16/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Την αποκάλυψη ότι ο φάκελος με τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι είχε ταχυδρομηθεί από την Ελλάδα και ότι oι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το όνομα του Βασίλη Κικίλια στο τρομοδέμα, που εξερράγη, έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Νίκος Τόσκας ανέφερε πως

ενημέρωσε σχετικά τον εκπρόσωπο της ΝΔ και τόνισε πως αυτά δεν είναι καθόλου ευχάριστα πράγματα.

O κ. Τόσκας ανέφερε πως «περιείχε μικρή ποσότητα πυρίτιδας και όπως μας ενημέρωσαν οι γαλλικές αρχές, είχε σταλεί και αυτό από την Ελλάδα»

Μάλιστα ανέφερε πως δεν είναι σωστός ο όρος νεοτρομοκρατία που χρησιμοποιούν κάποιοι, αλλά πρόκειται για αναβίωση της τρομοκρατίας όπως την ξέρουμε.

Οι Έλληνες τρομοκράτες φαίνεται ότι ταχυδρόμησαν τον φάκελο πιθανώς από κατάστημα ΕΛΤΑ στην Αθήνα, έγραψαν ως αποστολέα τον Βασίλη Κικίλια και παραλήπτη τον Πολ Τόμσεν, επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ευρώπη και υπεύθυνο για τα ελληνικά μνημόνια. Τον φάκελο άνοιξε μια γυναίκα και τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο στήθος.

Η αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι και αυτό το τρομοδέμα ταχυδρόμησαν οι «Πυρήνες της Φωτιάς», όπως έκαναν και με το πρώτο που έφθασε χθες στο Βερολίνο και είχε ως αποστολέα δήθεν τον Άδωνι Γεωργιάδη και παραλήπτη τον Βόλφγκαγκ Σόιμπλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκάλυψη, O Kικίλιας, ΔΝΤ,apokalypsi, O Kikilias, dnt