Απίστευτη ιστορία: Έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος!

15:01 24/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ήταν ήδη έγκυος έξι εβδομάδων όταν ένα δεύτερο έμβρυο εντοπίστηκε στον υπέρηχο! Ο λόγος για την Τζέσικα Άλεν από την Καλιφόρνια. Η γυναίκα ήταν ήδη μητέρα δύο παιδιών όταν δέχτηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για ένα ζευγάρι Κινέζων. Υπέγραψε συμβόλαιο με διεθνή εταιρεία και θα λάμβανε αμοιβή 30.000 δολάρια, επαρκές ποσό για να αγοράσουν νέο σπίτι και να μείνει σπίτι να μεγαλώνει τα παιδιά της.

Ωστόσο, ενώ ήταν ήδη έξι εβδομάδων στον υπέρηχο έγινε αντιληπτό ότι κυοφορούσε και δεύτερο έμβρυο. Αρχικά θεώρησαν

ότι επρόκειτο για δίδυμη κύηση και έμβυα στον ίδιο σάκο που δεν είχε γίνει αντιληπτό από την αρχή. Η γυναίκα ενθουσιάστηκε καθώς θα λάμβνε επιπλέον 5.000 δολάρια για το δεύτερο παιδί. Όταν ήρθε η στιγμή, γέννησε με καισαρική, ενώ δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τα δύο βρέφη τα οποία πήραν αμέσως από κοντά της οι υπεύθυνοι της εταιρείας που είχαν συντάξει τη συμφωνία. Το μόνο που της άφησαν ήταν μία φωτογραφία από τα δίδυμα. Η Άλεν παρατήρησε ότι αν και ομοζυγωτικά δίδυμα δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους.

Έναν μήνα μετά,της έστειλαν δεύτερη φωτογραφία και πλέον ήταν ολοφάνερο ότι τα δύο έμβρυσ δεν ήταν δίδυμα με κανέναν τρόπο καθώς δεν είχαν καμία ομοιότητα, Μάλιστα, ενώ οι φερόμενοι γονείς ήταν Κινέζοι, το ένα παιδί δεν είχε καμία σχέση με την ασιατική φυλή αλλά έφερνε χαρακτηριστικά της καυκάσιας φυλής.

Πλέον και οι δύο μητέρες αντιλαμβάνονταν ότι τα δύο παιδιά δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους. Οι Κινέζοι γονείς προχώρησαν σε τεστ DNA και τότε η αλήθεια ήρθε σαν κεραυνός. Η Τζέσικα Άλεν είχε μείνει έγκυος με φυσικό τρόπο ενώ ήταν ήδη έγκυος με εξωσωματική. Αν και ο σύζυγός της και αυτή χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό, η γυναίκα έμεινε έγκυος και η κύηση συνεχίστηκε κανονικά παράλληλα με το έμβρυο της εξωσωματικής! Πρόκειται για μια πολύ σπάνια περίπτωση, μόλις 12η στα ιστορικά χρονικά.

The post Απίστευτη ιστορία: Έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα