Με αριστερούς λαγούς και σκανδαλολογία επιχειρούν να θάψουν τα «καμμενοβλήματα»

Διαβάζουμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί εμφύλιος για τα «καμμενοβλήματα». Ότι υπάρχουν έντονες διαφοροποιήσεις με όλα όσα έχουν γίνει κι ότι η γκρίνια είναι μεγάλη, η δυσαρέσκεια επίσης και επικρατεί… φόβος μήπως υπάρξουν εξελίξεις.

Τη μια βγήκε ο… αριστερός Φίλης και μετά ο άλλος αριστερός Κυρίτσης κι εξέφρασαν την οργή τους για το γεγονός ότι η Ελλάδα πουλάει όπλα σε μια χώρα που θα χρησιμοποιηθούν για να σκοτωθούν άμαχοι στην Υεμένη. Με λίγα λόγια

την βγαίνουν του Καμμένου από αριστερά μεταθέτοντας το θέμα από το αν υπάρχει σκάνδαλο και μίζες στο αν μια αριστερή κυβέρνηση με το… ήθος που τη διακρίνει μπορεί να πωλεί όπλα.

Βγήκε και ο Σκουρλέτης, βγήκε και ο Ξυδάκης και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι, και εμφανίστηκαν αντίθετοι στις συμφωνίες του Καμμένου οι οποίες για να ακριβολογούμε δεν είναι συμφωνίες Καμμένου αλλά του ΚΥΣΕΑ, της κυβέρνησης, του ίδιου του Τσίπρα.

Οι περισσότεροι μάλιστα μετέθεσαν τη συζήτηση στο αν ο Λοβέρδος είναι «κλεπταποδόχος» απόρρητων εγγράφων αλλά κανείς δεν λέει ότι η συμφωνία με τον Παπαδόπουλο τον μεσάζοντα αποκαλύφθηκε γιατί ένας έντιμος αξιωματικός του Πενταγώνου πήγε κόντρα στον υπουργό Άμυνας.

Βεβαίως και κανείς δεν μιλά για τον καταδικασμένο μεσάζοντα με τον οποίο κανείς δεν θα έπρεπε να έχει πάρε – δώσε, ούτε για τον πρόξενο που λέει ξεκάθαρα ότι ο εν λόγω μεσάζων δεν είναι επίσημος διαπραγματευτής με τη Σαουδική Αραβία κι ότι πρέπει να γίνουν διακρατικές συμφωνίες.

Οι Συριζαίοι βουλευτές αίφνης λένε ότι «δεν μπορεί εμείς που είμαστε αριστεροί να πουλάμε όπλα που σκοτώνουν λαούς». Και δεν λένε ότι ο συνέταιρός τους στην κυβέρνηση είναι αγκαλιά με έναν λαθρέμπορο που δεν έχει καμιά σχέση με επίσημους φορείς.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη διότι δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθεί στη Βουλή η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας. Ξέρετε τι θα πει;

1. Ότι είναι αδιανόητο να αποκαλύπτονται απόρρητα έγγραφα.

2. Ότι εντάξει να την ακυρώσουμε τη συμφωνία γιατί δεν είναι ηθική για την αριστερά.

3. Ότι καλώς έπραξε ο Καμμένος και ότι ο Παπαδόπουλος είναι μια χαρά άνθρωπος, τους τον πρότεινε προφανώς και ο Ιβάν Σαββίδης που τον γνώριζε.

4. Κι ότι Τσίπρας και Καμμένος θα πέσουν μαζί και θα είναι στην κυβέρνηση μαζί.

Ας το ξεκαθαρίσουμε. Ό,τι κι αν λένε οι Συριζαίοι βουλευτές η πραγματικότητα είναι ότι ο πρωθυπουργός χωρίς τον Καμμένο δεν μπορεί και ο Καμμένος χωρίς τον Τσίπρα δεν υπάρχει. Ο υπουργός Άμυνας είναι τοalteregoτου κ. Τσίπρα και θα καταρρεύσουν μαζί. Όμως, οι δήθεν αντιδράσεις και η οργή των βουλευτών είναιfakenews. Τελεία και παύλα.

Κι επειδή είμαστε… προφήτες κάνουμε την πρόβλεψη ότι στα Κυριακάτικα φύλλα των Συριζαίϊκων εφημερίδων θα αναπαραχθούν και πάλι σκάνδαλα για το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τηNovartis, για τηSiemens, κ.λπ. Ξαναζεσταμένο φαγητό δηλαδή για να φύγει η συζήτηση από την υπόθεση των βλημάτων της δήθεν ηθικής αριστεράς.

Αν έχουν τα κότσια ας πάνε σε εκλογές να τους κρίνει ο λαός. Και να κρίνει και την ηθική τους. Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα