Αντίστροφη μέτρηση για τους Κλούνεϊ – Έτοιμοι να υποδεχθούν τα δίδυμά τους

09:57 1/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Αν και οι δυο τους τηρούν σιγήν ιχθύος μικρές λεπτομέρειες αποκάλυψαν ότι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ περιμένουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Η καλή τους φίλη Σίντι Κρόφορντ εμφανίστηκε κρατώντας μία ροζ και μία μπλε τσάντα δώρων οπότε ήταν μία μικρή λεπτομέρεια που μάλλον πρόδωσε το φύλο των διδύμων.

Η Νίνα Κλούνεϊ είπε πως ο γιος της και η νύφη της ταξίδεψαν στην Αμερική και τους αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη. «Ήταν τόσο όμορφη οικογενειακή στιγμή» τόνισε η περιχαρής μέλλουσα

γιαγιά.

Πλέον το ζευγάρι φαίνεται πως είχε προετοιμαστεί από την πρώτη στιγμή για την απόκτηση παιδιών. Έχουν αποκτήσει μία έπαυλη εννέα δωματίων κοντά στον Τάμεση όπου καταφέρνουν να διατηρούν την απόλυτη ιδιωτικότητά τους. Η Αμάλ πέρασε όλο το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης στη Μ. Βρετανία παρά το αυστηρό της πρόγραμμα, δείχνοντας ότι η ζωή της είναι στο Λονδίνο και πως εκεί σκοπεύει και να γεννήσει.

Μάλιστα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν καλεσμένος να απευθύνει ομιλία σε μία εκδήλωση φιλανθρωπικής οργάνωσης στην Αρμενία αλλά το ακύρωσε καθώς είπε ότι «αν χάσω τη γέννηση των παιδιών δεν θα μπορώ να γυρίσω σπίτι». Τόσο αυστηρή η Αμάλ.

Η φίλη του Τζορτζ, Τζούλια Ρόμπερτς, μητέρα διδύμων και η ίδια, είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι το ζευγάρι τα παει μια χαρά και δεν χρειάζεται συμβουλές ούτε από την ίδια ούτε από κανέναν.

Eπίσης, ο Τζορτζ έχει πει ότι θα μείνει στο πλευρό της Αμάλ σε όλη τη διάρκεια του τοκετού. Άλλωστε όπως ο ίδιος λέει, υποδύθηκε έναν παιδίατρο στην «Εντατική» οπότε έχει και μια εμπειρία.

Η Αάλ, έχοντας ως πρότυπο την 69χρονη μητέρα της που συνδύασε άψογα την επαγγελματική της ζωή με τη μητρότητα, έχει αναφέρει πως σκοπεύει να επιστρέψει στην εργασία της έξι μήνες μετά τον τοκετό αν και θα δουλεύει περισσότερο από το καλά εξοπλισμένο γραφείο της στο σπίτι.

Υποψήφιοι νονοί οι Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον αλλά και Ράντι Γκέμπερ, σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, ενώ νονές οι Τάλα, αδερφή της Αμάλ, και Τζούλια Ρόμπερτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα