Ανατροπή: Σε ιατρικό λάθος αποδίδει ο αγγειοχειρουργός τον θάνατο της μεσίτριας (BINTEO)

09:32 1/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε αλλαγή κατάθεσης προχωρεί ο 38χρονος αγγειοχειρουργός ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας για την οποία μέχρι πρότινος διατεινόταν ότι δεν την είχε συναντήσει τη συγκεκριμένη ημέρα θανάτου της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος του Βασιλική Μαρινάκη μεταφέροντας τα λόγια του γιατρού του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης «κατά τη διάρκεια της επέμβασης έμεινε στα χέρια μου».

Οι δηλώσεις αυτές ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς ο γιατρός ισχυριζόταν αφενός ότι

δεν σκότωσε την 36χρονη, αφετέρου, αρχικά, πως δεν τη γνώριζε καν.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, που επικαλείται τον προστατευόμενό της, «η ποσότητα του αναισθητικού ήταν η πρέπουσα». Ερωτηθείσα γιατί εξέπνευσε η άτυχη γυναίκα, η νομικός απάντησε πως ούτε ο γιατρός μπόρεσε να καταλάβει τα αίτια του θανάτου της.

«Δεν υπήρχε δόλος, δεν είχε λόγο να την δολοφονήσει», τόνισε η Β.Μαρινάκη, υπογραμμίζοντας ότι, «για να μιλήσουμε για δολοφονία, πρέπει να υπάρχει δόλος, που δεν φαίνεται πουθενά».

Επικαλέστηκε μάλιστα και τις συνομιλίες του γιατρού με τη γυναίκα στο Facebook – οι οποίες περιλαμβάνονται στην κατάθεσή του – χαρακτηρίζοντάς τες «εγκάρδιες».

Όπως η ίδια περιέγραψε τις κινήσεις του γιατρού με τον θάνατο της 36χρονης, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της, «δυστυχώς, στη συνέχεια φυγάδευσε το πτώμα».

Σχετικά με την κατάθεση γιατρού του Ιπποκρατείου, ο οποίος είπε ότι είδε τον φερόμενο ως δράστη να μεταφέρει καλάθι του νοσοκομείου όπου μπαίνουν τα άπλυτα την ημέρα του θανάτου της 36χρονης, σχολίασε ότι ο γιατρός δεν γνώριζε και ενδεχομένως δεν γνωρίζει μέχρι και σήμερα, τι έχει καταθέσει ο συνάδελφός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα