Ανοιχτή επιστολή στην («εγκυμονούσα» στα 50) Χάλι Μπέρι…

12:29 7/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Αγαπητή Χάλι,

με αφορμή την φήμη που εξαπλώθηκε ραγδαία σε ολόκληρο τον πλανήτη και σε ήθελε έγκυο στα 50 σου, μόνο και μόνο γιατί εμφανίστηκες σε φιλανθρωπική εκδήλωση με (το γνωστό προεμμηνοπαυσιακό) πρήξιμο στην κοιλίτσα, ένιωσα την επιθυμία να σου γράψω.

Αρχικά για να σου πω ότι σε νιώθω να είμαστε σιαμαία που μας χώρισαν επιτυχώς στη γέννα. Καταννοώ το πρόβλημά σου, αφού ξέρω καλά ότι αυτή η ρημάδα η περιοχή της κοιλιάς, μετά τα 45 μοιάζει σαν να αυτονομείται από το σώμα μας και ακολουθεί τον δικό της δρόμο. Κάνεις δίαιτα, χάνεις βάρος, αυτή εκεί. Φουσκωτή και

πεισματάρα. Εάν δε, κάνεις το έγκλημα να πιστέψεις ότι θα την διώξεις καταναλώνοντας λαχανικά, έρχεται και τουμπανιάζει και όλοι σε ρωτάνε «πότε με το καλό; αγοράκι ή κοριτσάκι;». «Κουνουπίδι», θέλεις να τους πεις αλλά πού να καταλάβουν….

Ο βασικός όμως λόγος της επιστολής μου, δεν είναι αυτός. Είναι η ανάγκη μου να σε συγχαρώ, από τα βάθη της ύπαρξής μου, για τρεις σημαντικούς λόγους:

Πρώτον, γιατί τόλμησες να φορέσεις αυτό το θεόστενο sexy φόρεμα– όταν ο κανόνας είναι οι γυναίκες με κοιλίτσα να εμφανίζονται με κολάν ή μινάκια ή βαθιά ντεκολτέ για αντιπερισπασμό και «το βουνό» να το σκεπάζουν με ρούχα-αντίσκηνα νομίζοντας ότι έτσι δεν φαίνεται…

Δεύτερον, γιατί δεν φασκιώθηκες με κορσέδες– όπως συμβαίνει στην συντριπτική πλειοψηφία των διασήμων και όχι μόνο

Τρίτον και σπουδαιότερο, γιατί δεν δίστασες να καταγγείλεις την καταπίεση και τον ρατσισμό, σχολιάζοντας αγανακτισμένη στα social media «μπορεί ένα κορίτσι να φάει μπριζόλα και πατάτες τηγανητές;«.

Εμένα να ακούς Χάλι μου: η απάντηση είναι «μπορεί»! Και μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει για το αντίθετο. Ένα κορίτσι, μικρότερο ή μεγαλύτερο, μπορεί να τη φάει τη ρημάδα την μπριζόλα με τις πατατούλες τις τηγανιτές! Και σε όποιον αρέσουμε. Για τους άλλους, κυκλοφορούν τόσα θηλυκά κόντρα πλακέ εκεί έξω, που όλο και κάπως θα βολευτούν.

Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, λοιπόν! Και σε θεωρώ, πλέον, ισόβιο ίνδαλμά μου. «Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Μπέρι», αναφωνώ με συγκίνηση.Α, και που ‘σαι: αν βρεθείς στην Ελλάδα, έλα να σε κεράσω την πιο τρυφερή και καλοψημένη μπριζόλα με τις πιο νόστιμες και καλοτηγανισμένες πατάτες ever, στον Αργύρη στον Αμπελά της Πάρου. Εκεί να δεις πρήξιμο! Αλλά… χαλάλι Χάλι!


thisismarias.com

Follow me on Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα