Ανησυχία για την κατάρρευση της Σινέντ Ο’Κόνορ: Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει (ΒΙΝΤΕΟ)

09:17 8/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο που ανήρτησε στο facebook η τραγουδίστρια Σινέντ Ο Κόνορ μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τη συντριβή της. Με δάκρυα στα μάτια λυγίζει και αποκαλύπτει ότι αισθάνεται εγκαταλελειμμένη. «Έκανα αυτό το βίντεο για να δείξω σε όλους πώς έχουν τα πράγματα» αναφέρει και προσθέτει: «Η ψυχική ασθένεια είναι σαν τα ναρκωτικά, δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι και το χειρότερο είναι το στίγμα που αφήνει. Και ξαφνικά όλοι όσοι υποτίθεται ότι σε αγαπάνε και σε φροντίζουν σου συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι.

Είναι σαν κυνήγι μαγισσών».

«Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει. Θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου… γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου στη Γη σαν τιμωρία γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα και εκνευρίζομαι γιατί κανείς δεν με φροντίζει» λέει η Ιρλανδή καλλιτέχνις που έγινε παγκοσμίως γνωστή τραγουδώντας το «Νothing ompares to you» του Prince.

«Ζω σε ένα δωμάτιο μοτέλ στον πάτο του Νιου Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα – και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή… και αυτό είναι λίγο άθλιο. Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει και γι’ αυτό γυρίζω αυτό το βίντεο» λέει στους φίλους της στα 12 λεπτά του βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα